Jaje i šećer izradite mikserom, prebacite u lonac s debljim dnom pa dodajte mlijeko, med i maslac. Zagrijte na laganoj vatri dok se maslac ne otopi.
Ugrijanoj smjesi dodajte brašno te sodu bikarbonu.
Kuhačom miješajte sastojke nekoliko minuta, odnosno dok se tijesto ne formira u ljepljivu kuglu. Kada se tijesto povezalo i formiralo u kuglu maknite ga s vatre i ostavite po strani nekoliko minuta.
Pobrašnite radnu podlogu pa prebacite tijesto. Podijelite ga na tri jednaka dijela.
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
Razvaljajte prvi komad tijesta na debljinu oko 3 milimetra. Razvaljano tijesto prebacite na papir za pečenje, ovako ćete ga lakše kasnije prebaciti na lim.
Postavite oblik zeca (glava i uši) koji ste izrezali od papira na tijesto pa s pomoću noža izrežite tijesto. Tijesto u obliku zeca prebacite s papirom za pečenje na lim. Tijesto probodite vilicom na više mjesta.
Prvu koru stavite u pećnicu te pecite oko 5 minuta. Kada vidite da je poprimila rumenu boju, tada je gotova.
Isto napravite s preostale dvije kore.
KREMA OD SIRNOG NAMAZA
Mikserom izradite sirni namaz (sobne temperature) sa šećerom u prahu. Dodajte vrhnje za šlag te mikserom izradite dok krema ne postane dovoljno čvrsta.
Kremu prebacite u slastičarsku vrećicu s okruglim nastavkom.
Na pladanj ili stalak za torte stavite prvu koru. S pomoću vrećice postavite kremu.
Sada stavite drugu koru te ponovo kremu.
Postavite treću koru te i nju ukrasite preostalom kremom.
Tortu ukrasite macaronsima, cvijećem i jagodama.
Ohladite dva sata u hladnjaku prije posluživanja.
Ne gasi ekran
Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.