Tjestenina s kobasicom

za 4 osobe
25 minuta
jednostavno

Sastojci

  • 300 g kobasice (kranjska, jeger ili po želji)
  • 400 g tjestenine (tortiglioni)
  • 1 luk
  • 1 žlica koncentrata rajčice
  • 500 ml vrhnja za kuhanje
  • 100 g ABC kulena
  • Sok papar

Recept by: Nina Mrvica

Ispiši recept

Priprema

  1. U dublji lonac s posoljenom kipućom vodom stavite kuhati tjesteninu po uputstvima s vrećice.
  2. Za to vrijeme u tavi na malo masnoće prepržite kobasicu prethodno izrezanu na kockice.
  3. Kobasicu izvadite te u istoj tavi na malo masnoće dinstajte prethodno usitnjen lik.
  4. Kad je luk postaklio dodajte koncentrat rajčice te vrhnje za kuhanje.
  5. Miješajte dok se sve ne sjedini i vrhnje ne zakuha.
  6. Dodajte kuhanu tjesteninu i na kraju umiješajte ABC kulen. Probajte pa potom dodatno posolite i popaprite po ukusu.
  7. Poslužite toplo.
Ne gasi ekran

Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.

Recept by: Nina Mrvica

Ispiši recept

Slični recepti

svi recepti

Proizvodi

svi proizvodi