U posudi za mikser ili običnoj posudi pomiješajte brašno i sol pa dodajte vodu i med. Po potrebi dodajte još malo vode.
Tijesto mijesite rukama te ga spremite u hladnjak na pola sata.
Tijesto podijelite na 4 jednaka dijela te ih provucite kroz mašinu za tjesteninu.
Komade tijesta premažite s maslacem pa ih narolajte na valjak ili bocu.
Sada krenite rolati tijesto u oblik valjka. Zamotajte prozirnom folijom i spremite u hladnjak na dva sata.
Za kremu sve sastojke izradite mikserom.
Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva. Izvadite tijesto pa ga narežite na komade debljine prsta. Svaki komad prstima utisnite (kao da radite oblik korneta) te napunite nadjevom. Sada spojite tijesto (rubove).
Sfogliatelle pecite 25-30 minuta. Pospite šećerom u prahu i poslužite.
Ne gasi ekran
Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.