Ravioli u kremastom umaku

za 4 osobe
20 min
srednje zahtjevno

Sastojci

400 g raviola po izboru
Maslinovo ulje
3 češnja češnjaka
1 žlica koncentrata rajčice
500 ml vrhnja za kuhanje
Sol, papar
200 g cherry rajčica
100 g ABC šunke
80 g ribanog parmezana
Peršin

Recept by: Nina Mrvica

Ispiši recept

Priprema

  1. U dublju tavu na malo maslinovog ulja kratko prepržite usitnjeni češnjak. Dovoljno je 15-ak sekundi. Sada dodajte koncentrat rajčice, kratko promiješajte pa oprane i izrezane cherry rajčice. Možete ih samo prepoloviti ili ih sitnije narezati, po želji.
  2. Pirjajte nekoliko minuta te dodajte vrhnje za kuhanje. Kuhajte 10-ak minuta na laganoj vatri te začinite sa soli i paprom.
  3. Sada umiješajte ABC šunka sirni namaz.
  4. Dodajte skuhane raviole (kuhajte ih koliko piše na uputstvu) pa na kraju umiješajte ribani parmezan.
  5. Poslužite odmah sa svježe sjeckanim peršinom.
Ne gasi ekran

Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.

Recept by: Nina Mrvica

Ispiši recept

Slični recepti

svi recepti

Proizvodi

svi proizvodi