Ova lisnata srca s jagodama su prava poslastica koja će uljepšati svaki tanjur. Možete ih raditi u raznim oblicima i dodavati voće po želji
Gotovo lisnato tijesto (275 g)
200 g sirnog namaza ABC classic, sobne temperature
120 g šećera u prahu
1 žličica ekstrakta vanilije ili 1 vrećica vanilin šećera
100 g svježih jagoda
50 g šećera
Pećnicu upalite na 180 stupnjeva te pripremite lim za pečenje koji ste obložili papirom za pečenje.
Sirni namaz sobne temperature, šećer u prahu i vaniliju (ekstrakt ili vanilin šećer) mikserom povežite. Jagode operite, odstranite peteljke te izrežite na komade ili fete.
Lisnato tijesto otvorite, ako nije razvaljano razvaljajte ga.
Utisnite kalupe za srca, pomoću noža ili manjeg kalupa napravite oblik manjeg srca unutar kojeg će biti nadjev i jagode. Ovo će pomoći da vanjski dio lijepo naraste.
Unutar manjeg srca utisnite nadjev te posložite dva do tri komada jagoda.
Pospite šećerom te pecite 12-15 minuta, odnosno dok rubovi ne porumene.
Ohladite prije posluživanja.
Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.