8 tortilja
400 g pilećih prsa, kuhana ili pečena
Sol, papar
1 žličica mljevene dimljene paprike
1 žličica origana
200 g ABC sirnog namaza chilli
180 g kiselog vrhnja
200 g ribanog mekog sira
Pećnicu ugrijte na 200 stupnjeva. pripremite posudu za pečenje. Na dno posude stavite malo kiselog vrhnja.
Pileća prsa usitnite u sjeckalici. Začinite ih sa soli, paprom i dimljenom paprikom.
Svaku tortilju premažite slojem ABC chillija pa po sredini posložite pripremljenu piletinu. Piletinu pospite naribanim sirom pa zarolajte tortilju te posložite u posudu.
Ako slažete u dva sloja tada prvi sloj premažite vrhnjem pa posložite drugi sloj preko prvog.
Enchilade premažite preostalim vrhnjem i pospite sirom.
Pecite 30-ak minuta, odnosno dok vam enchilade ne porumene.
Poslužite toplo.
Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.