150 g mljevenog keksa
100 g maslaca
680 g ABC krem sira
200 g šećera u prahu
1 žličica vanilije
265 g čokolade za kuhanje
250 ml biljnog vrhnja za šlag
Žlica kakao praha
Mljeveni keks pomiješati s otopljenim maslacem te utisnuti u dno kalupa veličine 20 cm, prethodno obložen masnim papirom. Staviti u hladnjak. Pripremiti kremu.
Krem sir, šećer u prahu. Ekstrakt vanilije izraditi mikserom.
Čokoladu otopiti na pari te dodati pripremljenoj kremi od sira. Sve sjediniti te izliti u pripremljeni kalup. Staviti u hladnjak.
Nakon što se torta ohladi, izvaditi iz obruča. Istući vrhnje za šlag. Šlag staviti u slastičarsku vrećicu te nanijeti na čokoladnu kremu.
Tortu završiti kakao prahom.
Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.