150 g maslaca
150 g tamne čokolade
150 g šećera
3 jaja
150 g ABC svježeg krem sira
100 g glatkog brašna
Pola žličice praška za pecivo
Po želji (sladoled, voće, čokolada, šlag, mascarpone)
Pećnicu zagrijte na 180°C.
Kalup promjera 24 cm obložite masnim papirom za pečenje, a stranice mu namastite.
Maslac i čokoladu otopite, zatim u to dodajte šećer, izmješajte, pa dodajte jaja, opet izmješajte, dodajte sir i ostale sastojke, sve ponovno izmješajte pjenjačom da se spoji.
Izlijte u kalup, poravnajte pa stavite peći u zagrijanu pećnicu oko 25 minuta.
Torta će ostati malo vlažnija, jer je teksturom slična browniju, zato i je tako sočna.
Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.