1 paket gotovog lisnatog tijesta (275 g)
250 g špinata
50 g kiselog vrhnja
300 g ABC sirnog namaza (podijeljeno na 200 g i 100 g)
1 jaje L veličine
200 g pureće šunke, nasjeckana
Sol
Pećnicu ugrijte na 180 stupnjeva. Pripremite kalup za muffine.
Špinat blanširajte u vreloj vodu, dovoljno je par minuta kako biu omekšao. Ocijedite ga od vode te ga stavite u sjeckalicu.
Dodajte mu kiselo vrhnje, 200 g sirnog namaza te jaje. Propulsirajte nekoliko puta kako bi se svi sastojci usitnili.
Lisnato tijesto izrežite na 12 kvadratića te svaki postavite u kalup za muffine. Dodajte dvije žličice špinata, pa komadić sirnog namaza te nasjeckanu pureću šunku.
Pecite 17- 20 minuta, odnosno dok vam košarice lijepo ne porumene.
Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.