300 g brašna
3 jaja
250 g ABC sira Chilli
125 g crvenog luka
50 g mrkve
100 g cherry rajčice
100 g zelene paprike
100 g crvenog graha
Sol i papar
50 ml bijelog vina
50 g maslaca
100 ml rajčice
1 režanj bijelog luka
400 ml pilećeg temeljca
125 g Belje gold sira
Od brašna , jaja i malo soli zamijesimo tijesto i pustimo da odmori pola sata , tjesteninu razvaljamo narežemo na kvadratiće 4×4 cm .
Na sredinu tijesta stavite malo izrađenog ABC sira s paprikom rubove tijesta namažemo jajem i poklopimo sa drugim kvadratićem.
Na zagrijanom maslacu
Popržimo sitno sjeckani crveni luk i naribanu mrkvu do zlatno žute boje.
Zatim dodati sirno sjeckani bijelo luk i papriku narezanu na kockice.
Sve skupa pirjati na laganoj vatri 5 minuta.
Dodati kuhani grah cherry rajčice koje smo narezali po pola i ukuhanu rajčicu.
Sve skupa pirjamo 5 minuta te dodamo vino i nakon pola minute vreli temeljac.
Pustimo da umak lagano kuha na umjerenoj vatri, za to vrijeme u dosta lagano zasoljene vode skuhamo raviole ( al dente).
Skuhanu tjesteninu dodamo u umak i pustim da lagano prokuha kako vi se sjedinila sa umakom. Maknemo tjesteninu sa vatre i lagano umiješamo maslac i svježe naribani sir.
Raviole poslužimo na toplom tanjuru uz dodatak ribanog sira po želji.
Spriječavanje automatskog gašenja ekrana vašeg uređaja može ubrzati potrošnju baterije.