Salata s tjesteninom i tunom

Jednostavno

20 min

za 4 osobe

Piše: Nina Mrvica

Jednostavno

20 min

za 4 osobe

Salata s tjesteninom i tunom

Piše: Nina Mrvica

Sastojci

400 g tjestenine
1 glavica luka
400 g tune iz konzerve
180 g majoneze
300 g kiselog vrhnja
100 g ABC Tuna sirnog namaza
200 g kukuruza
200 g graška iz konzerve
1 rajčica
Sol, papar

Nakon “teške” blagdanske hrane donosimo recept za salatu koja je lagana u svakom smislu te riječi! Možete ju pripremiti za bilo koji obrok i u nju dodati sastojke po vašoj želji.

Priprema

Tjesteninu skuhajte po uputstvima s pakiranja.

Pomiješajte majonezu, kiselo vrhnje i sirni namaz. Ocijedite kukuruz i grašak.

U zdjelu stavite tjesteninu, dodajte kukuruz i grašak te narezanu rajčicu. Luk izrežite na tanje fete pa ga dodajte ostalim sastojcima.

Sada dodajte tunu te sve prelijte dresingom (majonezom, kiselim vrhnjem i sirnim namazom). Pomiješajte te po potrebi začinite. Poslužite odmah.

Vrh stranice